Tot welke groep wilt u behoren?

De ene groep beleggers ziet zijn portefeuille jaar-in-jaar-uit dalen. De andere groep ziet een gestage klim omhoog...

Profiteer ook van de kracht van exponentiële groei met ValueFormula.

Ja, ik profiteer met jullie mee!

ValueFormula: wat is het?

ValueFormula is een unieke beleggingsservice die het mogelijk maakt value-beleggen op een heel rationele en effectieve wijze in praktijk te brengen.

Als lid van ValueFormula ontvangt u ieder kwartaal transactieintenties met beoogde aan- en verkopen (zelf voeren we de transacties voor eigen rekening uit met een vertraging van ten minste 24 uur). ValueFormula maakt het mogelijk een soort ‘machine’ te bouwen om vrijwel emotieloos, goed gespreid in ‘value-aandelen’ te beleggen.

 • De transactie-intenties

  Leden van ValueFormula worden ieder kwartaal middels een transactie-intentie geïnformeerd over zes nieuw ValueFormula-aandelen. In totaliteit is ValueFormula opgebouwd uit 24 verschillende aandelen.

 • Persoonlijke ledenpagina

  U heeft onbeperkt toegang tot een afgeschermde persoonlijke ledenpagina. Alle eerdere transacties zijn via deze pagina terug te vinden. Ook is via deze pagina eenvoudig te bekijken welke 24 aandelen op dit moment de ValueFormula-portefeuille vormen.

 • Heldere updaterapporten

  Ieder kwartaal wordt u als lid van ValueFormula up-to-date gebracht door middel van een helder updaterapport. In deze rapporten is er aandacht voor de ontwikkeling van de individuele posities in portefeuille maar ook voor de ontwikkeling van ValueFormula in totaliteit.

Profiteer ook van de kracht van exponentiële groei met ValueFormula.

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Hoe werkt het precies?

Onze slimme investeringsformule heeft als doelstelling uit duizenden beursgenoteerde bedrijven (in Europa en Noord-Amerika) de meest kansrijke value-aandelen te selecteren.

Voor ValueFormula wordt in eerste instantie gescreend op aandelen van bedrijven die komen bovendrijven in een gecombineerde ranking op basis van de factoren winstgevendheid en waardering. Voor de uiteindelijke selectie wordt gekeken naar zes criteria.

 • Hoog rendement op geïnvesteerd kapitaal (1 jaar)

  We prefereren bedrijven die relatief veel geld verdienen op hun geïnvesteerde kapitaal.

 • Hoog rendement op geïnvesteerd kapitaal (5 jaar)

  Verder gaat onze voorkeur gaat uit naar bedrijven die ook over de afgelopen vijf jaar bovengemiddeld winstgevend waren.

 • Goede vooruitzichten

  En we prefereren bedrijven waarbij de komende jaren eveneens winstgroei wordt verwacht.

 • Hoge Earnings Yield

  Ook hebben we een voorkeur voor aandelen met een hoge Earnings Yield; dergelijke aandelen zijn relatief goedkoop.

 • Lage koers/boekwaarde-verhouding

  We hebben ook een voorkeur voor aandelen met relatief lage koers/boekwaarde-verhoudingen.

 • Aandeelhoudersvriendelijk management

  En ook zien we bedrijven waarbij insiders voor eigen rekening aandelen (bij)kopen als een positief signaal.

Profiteer ook van de kracht van exponentiële groei met ValueFormula.

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Waarom werkt het?

Maar weinig beleggers realiseren zich hoe groot de invloed van emoties is, zowel op zichzelf als op andere beleggers.

Verschillende psychologische effecten – in de basis gaat het om angst en hebzucht – zetten beleggers voortdurend op het verkeerde been. Dat verklaart waarom beleggers over bepaalde aandelen soms te optimistisch zijn, en over bepaalde andere aandelen soms te pessimistisch.

 • Overmoed

  Veel beleggers overschatten hun eigen kunnen en (te) veel transacties zijn daarvan het gevolg. Gemiddeld blijken die transacties niet rendabel en bovendien brengen ze telkens transactiekosten mee.

 • Vermijden van verlies

  Om verlies niet ‘echt’ te hoeven nemen worden slecht presterende aandelen (te) lang aangehouden terwijl van succesvolle beleggingen te snel afscheid genomen wordt. Voor het rendement is dat funest.

 • Kuddegedrag

  Beleggers hechten (te) veel waarde aan de opvattingen van anderen en aan recente gebeurtenissen. Gevolg is ‘kuddegedrag’ waarbij beleggers soms ten onrechte te optimistisch of juist te pessimistisch zijn.

Bekend van interviews of artikelen in:

Beleggers-Belangen-logo DFT-logo FD-logo  FondsNieuws-logo    NRC    VEB-Effect-logo    Z24-logo

Waarom aandelen?

Uiteindelijk vormen aandelen de best renderende beleggingscategorie.

Er zijn tal van categorieën waarin te beleggen valt. Het gespreid beleggen in aandelen blijkt over langere periodes bezien duidelijk het best te renderen.

Waarom value-aandelen?

Value-aandelen vormen een subcategorie die bovengemiddeld rendeert.

Vanwege onzekerheden (emoties!) mijden beleggers value-aandelen in een hogere mate dan eigenlijk terecht is. Gevolg is dat juist daardoor dit type aandelen bovengemiddeld rendeert!

Waarom juist nu ValueFormula?

Vanwege de huidige korting...

Value-aandelen zijn juist nu interessant. Doordat deze categorie aandelen de voorbije jaren in relatief opzicht wat achterbleef zijn value-aandelen momenteel extra aantrekkelijk!

Profiteer ook van de kracht van exponentiële groei met ValueFormula.

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Is ValueFormula iets voor u?

Voor serieuze beleggers is ValueFormula eigenlijk gewoon een no-brainer

ValueFormula is zeer geschikt voor beleggers die maximaal willen profiteren van compounding oftewel het ‘rente op rente’-effect. Dit effect wordt ook wel exponentiële groei genoemd en is op langere termijn zo extreem krachtig dat bijna iedereen dit onderschat.

 • U heeft al een aandelenportefeuille

  Wanneer u al een aandelenportefeuille heeft, van value-beleggen al overtuigd bent en uw beleggingshorizon ten minste vijf jaar bedraagt is ValueFormula absoluut een aanrader!

 • U bent bereid te investeren in kennis

  Een portefeuille heeft u dan misschien nog niet maar van value-beleggen bent u wel overtuigd en het liefst maakt u zich deze filosofie helemaal eigen. Ook dan is ValueFormula beslist een aanrader!

 • Niet overtuigd van value-beleggen?

  Niet overtuigd van het extra rendement dat value-beleggen op termijn oplevert? Sluit u zich dan NIET bij ValueFormula aan. Maar weet u dat de beurs niet voor niets een dure leerschool wordt genoemd…

Extra’s die u er als bonus bij krijgt...

Met ValueFormula heeft u straks toegang tot het complete pakket met al onze diensten!

Met al onze diensten tot uw beschikking kunt u zich het value-beleggen geheel eigen maken en ongetwijfeld dat u komend jaar samen met ons vele kansrijke aandelen op het spoor zult komen!

 • BONUS 1: ValueSelections (normaal EUR 398,-)

  Onze populaire aandelenanalyseservice waarmee we in 2007 begonnen met iedere maand heldere analyses van drie kansrijke value-aandelen. Als bonus wanneer u zich nu bij ValueFormula aansluit!

 • BONUS 2: ValuePortfolio (normaal EUR 797,-)

  Onze andere modelportefeuille waarmee we een variant op ‘value beleggen’ in praktijk brengen. Dus ook hierin heeft u straks inzage!

 • BONUS 3: Nog een leuke extraatje…

  Stuurt u ons na aanmelding uw postadres per e-mail toe dan ontvangt u nog een leuk extraatje: onze eigen bestseller ‘Leer beleggen als Warren Buffett’. U treft het boek binnen enkele dagen op uw deurmat aan!

Wat onze leden ons over ValueFormula vertellen...

Ontvangen reacties van ValueFormula-leden

"Ik werk vanaf het begin al met ValueFormula. [...] Ben er wel achter dat er echt potentie zit in deze manier van beleggen."

dhr. Flameling

"Ik ben zeer tevreden over de professionele wijze van informeren."

dhr. Bruinsma

Profiteer ook van de kracht van exponentiële groei met ValueFormula.

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Heeft u nog vragen over ValueFormula?

Veelgestelde vragen en onze antwoorden daarop…

Value-aandelen presteerden de laatste jaren relatief slecht. Is dat gunstig?

Dat value-aandelen al meerdere jaren achterblijven bij hun tegenpolen (dure aandelen) maakt dat wij value-aandelen momenteel als extra aantrekkelijk beoordelen. Maar opgemerkt is dat dit eigenlijk niets zegt over de korte termijn. Aandelen zijn op korte termijn niet te voorspellen!

Ik wil ValueFormula wel uitproberen maar wil geen abonnement. Wat is de procedure?

Uiteraard hopen wij dat u ValueFormula trouw blijft. Maar een verplichting is er uiteraard niet. Sterker, wanneer u ValueFormula na een jaar zelf niet actief verlengt loopt uw lidmaatschap op ValueFormula automatisch af.

In hoeverre is het proces geautomatiseerd?

Aan de uiteindelijke selectie van een bepaald aandeel voor ValueFormula gaat een persoonlijke beoordeling door ons vooraf. Dit is onder meer bedoeld om te voorkomen dat een (te) zware weging in één bepaalde sector zou ontstaan.

Hoe werkt de garantie?

Indien u binnen 45 dagen besluit met ValueFormula te willen stoppen en ons daarvan op de hoogte stelt (een e-mailbericht volstaat!) dan wordt het volledige lidmaatschapsgeld op uw rekening retour geboekt.

Maar de garantie gaat nog een stap verder. Want besluit u een beroep op onze garantie te doen dan behoudt u nog gedurende zes maanden toegang tot de aandelenanalyses van ValueSelections. Dit als bedankje voor uw eerlijke evaluatie van ValueFormula!

Profiteer ook van de kracht van exponentiële groei met ValueFormula.

Ja, ik profiteer met jullie mee!