Welke aandelen zou Warren Buffett nu kopen?

Wanneer hij niet het probleem zou hebben ruim 200 miljard dollar te moeten investeren...

ValueSelections voorziet u een heel jaar lang van heldere analyses van ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen!

Ja, ik profiteer met jullie mee!

ValueSelections: wat is het?

ValueSelections is onze populaire aandelenanalyse-service. Leden ontvangen iedere maand heldere analyses van drie kansrijke value-aandelen.

De analyses zijn in duidelijke bewoordingen opgesteld, vlot leesbaar en geven een goed beeld van de geselecteerde bedrijven. Aan u vervolgens de leuke taak te bepalen welke van de selecties bij u persoonlijk het meest in de smaak vallen!

 • Drie kansrijke selecties

  Voor iedere ValueSelections-editie worden drie kwaliteitsaandelen in de uitverkoop geselecteerd. Het gaat hierbij om de meest kansrijke aandelen die we in de voorgaande maand zelf zijn tegengekomen.

 • Heldere analyses

  Van ieder selectie wordt een analyse aangeboden met aandacht voor de volgende aspecten: Bedrijfsmodel, Competitieve positie, Bedrijfscijfers, Ratio’s en Waardering, Kansen & bedreigingen en Management.

 • Opvolging

  In iedere editie van ValueSelections worden de selecties van de voorgaande twaalf maanden opgevolgd. Dit door middel van verwijzingen naar relevante nieuwsberichten.

ValueSelections voorziet u een heel jaar lang van heldere analyses van ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen!

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Wat zijn de selectiecriteria?

Warren Buffett heeft nu zoveel geld te beleggen dat hij te maken heeft met schaalnadelen: het aantal bedrijven waarin hij nog een substantieel bedrag kan investeren is beperkt terwijl heel grote bedrijven op de beurs vaak ook nog eens vrij correct gewaardeerd zijn.

De schaalnadelen waar Warren Buffett last van heeft gelden voor ValueSelections niet. Voor een eventuele selectie voor ValueSelections kijken we onder meer naar de volgende criteria:

 • Competitieve voordelen

  Aanwezigheid van merknamen, distributienetwerken of netwerkeffecten kan bovengemiddelde winstgevendheid structureel maken.

 • Goede vooruitzichten

  We prefereren bedrijven met goede vooruitzichten. Enkel wanneer er competitieve voordelen zijn creëert groei aandeelhouderswaarde.

 • Aandeelhouders-vriendelijk management

  Voor ValueSelections hebben we een duidelijke voorkeur voor bedrijven waarvan het management op aandeelhouderswaarde gericht is.

 • Aantrekkelijke waardering

  Vrijwel uitsluitend komen selecties aan bod waarvan we de intrinsieke waarde ten minste 40% boven de beurswaarde veronderstellen.

ValueSelections voorziet u een heel jaar lang van heldere analyses van ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen!

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Krachtige onderliggende principes

Zoals de naam al aangeeft worden voor ValueSelections puur value-aandelen geselecteerd.

Value-aandelen zijn die aandelen die door beleggers meer gemeden worden dan puur rationeel gezien terecht is. Gevolg is dat het deze categorie aandelen is die bovengemiddeld rendeert. En interessant te weten: een paar procent extra rendement per jaar leidt al gauw tot grote verschillen op termijn…

 • Achtste Wereldwonder

  Albert Einstein (1879 – 1955) schijnt exponentiële groei oftewel het effect van rente-op-rente het Achtste Wereldwonder te hebben genoemd. Met ValueSelections trachten we hier optimaal van te profiteren.

 • Mr. Market

  Warren Buffett vergelijkt de fluctuaties op de aandelenmarkt wel met Mr. Market, een fictieve  manisch-depressieve figuur. De beurskoers en de intrinsieke waarde van eenzelfde bedrijf bewegen niet altijd parallel.

 • De 'geheime' ingrediënten

  Buffett’s rijkdom is een gevolg van het mengen van drie ingrediënten: 1) een fors startkapitaal, 2) een fraai rendement en 3) veel tijd. Het samenvoegen van twee van deze ingrediënten leidt al tot financiële vrijheid.

Bekend van interviews of artikelen in:

Beleggers-Belangen-logo  business-insider-logo    DFT-logo FD-logo  FondsNieuws-logo    NRC    VEB-Effect-logo

Waarom aandelen?

Aandelen renderen op lange termijn simpelweg het best.

Er bestaan vele beleggingscategorieën. Aandelen blijken over langere periodes bezien veruit het best te renderen wat verklaard wordt door de onderliggende waardecreatie.

Waarom value-aandelen?

Value-aandelen vormen een subcategorie die bovengemiddeld rendeert.

Emoties verklaren dat beleggers bepaalde aandelen soms meer mijden dan rationeel is. Gevolg is dat juist die categorie aandelen bovengemiddeld rendeert!

Waarom juist nu ValueSelections?

Dan kunt u gelijk beginnen…

Direct na aanmelding krijgt u toegang tot de ledenpagina en kunt u gelijk beginnen die ValueSelections-aandelen te selecteren die u persoonlijk het meest aanspreken!

ValueSelections voorziet u een heel jaar lang van heldere analyses van ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen!

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Is ValueSelections iets voor u?

Waarschijnlijk wel wanneer u uw beleggingen serieus neemt…

ValueSelections informeert maandelijks over koopjes op de aandelenmarkt. Dit door middel van heldere analyses van veelbelovende value-aandelen. Dergelijke aandelen renderen gemiddeld bovengemiddeld. Dat maakt ValueSelections voor beleggers erg interessant!

 • U heeft al een aandelenportefeuille

  Wanneer u al een portefeuille heeft weet u waarschijnlijk wel dat een enkele goede belegging al volstaat om een lidmaatschap op ValueSelections dubbel-en-dwars terug te verdienen. Doodzonde om dan geen toegang te hebben…

 • U wilt kennis opdoen

  Ook wanneer uw portefeuille nog maar een heel bescheiden omvang heeft is ValueSelections te overwegen. De lidmaatschapsbijdrage valt namelijk in het niet bij de waarde van de kennis die u via ValueSelections verkrijgt.

 • Info online is toch vaak gratis?

  Bent u niet bereid een redelijke bijdrage voor ValueSelections te betalen omdat er online veel gratis informatie te vinden is? Meldt u zich dan NIET aan! Weet echter wel dat gratis informatie lang niet altijd ook goede informatie is…

Extra’s die u er als bonus bij krijgt...

Met ValueSelections heeft u toegang tot een goudmijn aan waardevolle informatie!

Leden ontvangen een alert per e-mail wanneer er een nieuwe editie van ValueSelections beschikbaar is. Meldt u zich aan dan krijgt u echter gelijk ook al toegang tot ons rijkgevulde researcharchief!

 • BONUS 1: Het volledige researcharchief

  Met ValueSelections begonnen we eind 2007 en inmiddels stelden we al ruim 400 heldere analyses op. Tot al deze informatie heeft u direct toegang gelijk na het afronden van uw aanmelding!

 • BONUS 2: Onze populaire jaargids

  Aan het einde van ieder jaar publiceren wij een gids met analyses van acht kansrijke aandelen voor het nieuwe beursjaar. Een bonus voor wie toegang tot ValueSelections heeft.

 • BONUS 3: Nog wat leuke extraatjes…

  Op de ledenpagina van ValueSelections hebben we nog een aantal leuke en nuttige bonusrapporten klaargelegd. Ook daartoe heeft u direct toegang wanneer u zich heeft aangemeld!

Wat onze leden ons over ValueSelections vertellen...

Ontvangen reacties van ValueSelections-leden

"Het onderzoek en de rapportering over de geselecteerde aandelen is van een hoge kwaliteit."

dhr. Suy

"Het type aandelen en het lezen van de analyses vind ik doorgaans een feestje."

dhr. Meeldijk

ValueSelections voorziet u een heel jaar lang van heldere analyses van ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen!

Ja, ik profiteer met jullie mee!

Heeft u nog vragen over ValueSelections?

Veelgestelde vragen en onze antwoorden daarop…

Hoe werkt de garantie?

Indien u binnen 45 dagen besluit met ValueSelections te willen stoppen en ons daarvan op de hoogte stelt (een e-mail volstaat!) dan wordt de gehele lidmaatschapsbijdrage op uw rekening retour geboekt.

Dit vanzelfsprekend zonder lastige vragen, zonder een verklaring van u te verlangen en zonder op-wat-voor-een-manier-dan-ook moeilijk te doen!

Ik zou graag eerst nog even een voorbeeldrapport zien. Kan dat?

Ja, via deze link (PDF-bestand) is een volledige editie van ValueSelections beschikbaar. Hiermee krijgt u alvast een goed beeld van het type analyses dat u van ValueSelections verwachten kunt. Overigens hebben we speciaal bedoeld voor nieuwe leden een ‘Handleiding ValueSelections’ opgesteld die u aantreft op de ledenpagina. Deze handleiding bevat tips en praktische aanwijzingen om optimaal van ValueSelections te kunnen profiteren. Nieuwe leden bevelen we van harte aan deze handleiding door te nemen.

Ik wil ValueSelections uitproberen maar wil geen abonnement. Is dat mogelijk?

Uiteraard hopen wij dat u ValueSelections dermate interessant en waardevol zult vinden dat u ValueSelections onder geen beding meer wilt missen (dit geldt overigens voor heel wat leden van het eerste uur!).

Maar een verplichting ValueSelections trouw te blijven is er natuurlijk niet. Sterker nog, wanneer u ValueSelections aan het einde van het jaar zelf niet actief verlengt verloopt het lidmaatschap automatisch.

Hoelang duurt het voordat mijn aanmelding is verwerkt?

Het verwerken van aanmeldingen van buiten Nederland of van handmatige betalingen neemt maximaal enkele dagen in beslag. Onze administratie verwerkt aanmeldingen ten minste eenmaal per dag.

Wordt voor iDEAL als betaaloptie gekozen (dit is de meest gekozen optie!) dan geldt dat uw aanmelding automatisch direct wordt verwerkt. In dat geval kunt u gelijk beginnen met de leuke klus die ValueSelections-aandelen te selecteren die bij u persoonlijk het meest in de smaak vallen!

 

ValueSelections voorziet u een heel jaar lang van heldere analyses van ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen!

Ja, ik profiteer met jullie mee!